Servicii

Octopus Bowling Café vă oferă:

Agrement cazual pentru toată lumea

Oferim acces la 10 piste de bowling. Fiind extrem de ușor de învățat în faza inițială, chiar și începătorii ajung la un flux de joc stabil și la rezultate agreabile deja în decursul primei ore. E o activitate ideală pentru petrecerea timpului liber cu prieteni, familia, colegi de serviciu…

Pentru cei mici avem 4 piste special amenajate cu sisteme ajutătoare de ghidare a bilei (bumpers) în așa fel, încât jocul de bowling le va crea o exepriență plăcută de la prima la ultima bilă.

Beneficiem de șapte mese de billard de nivel amator-semiprofesionist și o masă de snooker.

În termeni de gastronomie, preparăm și servim o gamă de mâncăruri la minut și mâncăruri gătite. Punem mare accent pe curățenie și pe prospețimea marerialelor prime folosite în bucătărie. Suntem de părere că fiecare om ar dori să mănânce în restaurant cu aceeași degajare cu care mănâncă acasă, iar pentru acest motiv promisiunea noastră e că nu vom face nici un fel de compromisuri privind calitatea produselor noastre.

Mese și petreceri organizate

Articole sportivte en gros și cu amănuntul

Vă putem oferi pe bază de comnadă en gros următoarele articole:

O parte din produsele descrise mai sus pot de asemenea fi disponibile pe loc, sau pe bază de comandă cu amănuntul. Intrați in contact cu noi!

Oferte ale partenerilor noștri

Prin intermediul firmelor cu care colaborăm, vă putem oferi și următoarele: